News

ONTDEK NU HET PROGRAMMA VAN NEXT2022. RESERVEER JE TICKETS VANAF 3 OKTOBER 10:00

vrijdag 16 september 2022

Welkom op NEXT 2022!  

Tussen 10 november en 2 december vult NEXT opnieuw de theaterzalen met het beste wat hedendaagse THEATERMAKERS, CHOREOGRAFEN EN PERFORMERS ons te bieden hebben. We kijken er enorm naar uit om meer dan 20 theaterzalen in verschillende Vlaamse, Waalse en Franse steden opnieuw gezellig te vullen met publiek. Je zal kunnen genieten van af en straf werk; enerzijds van grote internationale namen, maar ook veelbelovende jonge artiesten krijgen een plek op ons festival. Een spannend en uitgebreid aanbod om uit te kiezen! 

Tickets zijn online te reserveren vanaf 3 oktober 10:00.

40 internationale topvoorstellingen

Alma Söderberg & Cullberg (SE) • Berlin (BE) • Boris Charmatz (FR) • Cherish Menzo/GRIP & Frascati Producties (NL/BE) • Éric Minh Cuong Castaing (FR) • Kae Tempest (UK) • Kat Válastur (GR) • Lies Pauwels (BE) • Maud Le Pladec (FR) • Miet Warlop (BE) • Pol Pi & Solistenensemble Kaleidoskop (FR/BR/DE) • Reut Shemesh (DE/IL) • Tom Struyf (BE) • Winter Family (IL/FR)

 -- en nog veel meer --

32 festivalbussen langs 12 steden in en rond de Eurometropool 

Dunkerque _ Deinze _ Harelbeke _ Ieper _ Kortrijk _ Lessines _ Lille _ Menen _ Roubaix _ Tourcoing _ Valenciennes _ Villeneuve d'Ascq _ Waregem

Nieuws archief