News

SAVE THE DATE: NEXT 2021

dinsdag 7 september 2021

Ein-de-lijk! Tussen 12 november en 4 december vullen we met NEXT weer meer dan 20 theaterzalen - in verschillende Vlaamse, Waalse en Franse steden - met DANS, PERFORMANCE en THEATER.

We kijken er enorm naar uit om jullie binnenkort opnieuw te verwelkomen voor het beste wat hedendaagse theatermakers en choreografen ons vandaag te bieden hebben. Je zal kunnen genieten van grote internationale namen, maar ook veelbelovende jonge artiesten nemen de verschillende podia in. Een uitgebreid aanbod om uit te kiezen! 

38 internationale topvoorstellingen

Frank Van Laecke, Alain Platel & Steven Prengels (BE) • Mette Ingvartsen (DK/BE) • Boris Charmatz (FR) • Meg Stuart (VS/BE) & Tim Etchells (UK) • Lenio Kaklea (GR/FR) • Anne Lise Le Gac (FR) • Eszter Salamon (HU) • Maud le Pladec (FR) • Leslie Mannès, Thomas Turine & Vincent Lemaître (BE) Alexander Vantournhout / Not Standing (BE) • Pol Pi (BR) • Daniel Hellman (CH) • Seppe Baeyens / Ultima Vez & KVS (BE) • Aliénor Dauchez / La Cage (DE/FR) 

-- en nog veel meer --

Het volledige programma ontdek je vanaf 25 september op onze website! 

 

25 festivalbussen langs 16 steden in en rond de Eurometropool 

Amiens _ Armentières _ Beauvais _ Harelbeke _ Ieper _ Kortrijk _ Laon _ Lessines _ Lille _ Menen _ Roubaix _ Tielt _ Tourcoing _ Valenciennes _ Villeneuve d'Ascq _ Waregem

Nieuws archief

NEXTNews_header_2021.jpg