News

NEXT 2020, C'EST PARTI!

vrijdag 25 september 2020

 

We kijken er naar uit om jullie binnenkort opnieuw te verwelkomen voor het beste van wat hedendaagse theatermakers en choreografen ons vandaag te bieden hebben. We hopen samen door onze regio te (mogen) reizen en zo onze regio te maken, los van nationale of taalkundige grenzen. Ontdek nu ons programma theater, dans en performance met 38 voorstellingen, waaronder 7 nationale en 8 wereldpremières, in 16 steden uit de regio Kortrijk-Lille-Tournai + Valenciennes. TICKETVERKOOP START OP 1 OKTOBER VANAF 11u00!


Natuurlijk wordt deze editie georganiseerd met de grootste zorg voor jullie veiligheid en gezondheid. We proberen voort te bouwen op de beperkingen die de pandemie met zich meebrengt, om er nieuwe creatieve energieën uit te halen! Lees ons CORONA-protocol HIER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nieuws archief

NEXT_INSTA_square_programme_online.jpg