News

Kortfilm van Madeleine Fournier online bij jou in de huiskamer.

vrijdag 27 november 2020
De kortfilm Ce qui est en haut est comme ce qui est en bas van Madeleine Fournier stond op het programma van NEXT 2020 samen met haar voorstelling La Chaleur. De film met muziek van Purcell geeft een tweede leven aan de voorstelling die in juni 2021 alsnog te zien zal zijn als NEXT TIME-voorstelling bij Kunstencentrum BUDA. In een fascinerend experiment met de camera obscura verschijnen de dansers als figuren uit een vervlogen tijd. Spookachtig en magisch.”
De beleving op groot scherm kunnen we jullie helaas niet meer geven, maar dankzij het culturele magazine Mouvement is hij van 27 november tem 4 december een week lang rechtstreeks online bij jou in de huiskamer te bekijken via deze LINK.
 
Sit down, relax and enjoy this little NEXT-break. 

Nieuws archief

Schermafbeelding_2020_11_27_om_13_18_45.png