News

NEXT 2017… SAVE THE DATE

woensdag 7 juni 2017

NEXT viert dit najaar haar tiende editie. Van 9 tot 25 november 2017 wordt de Eurometropool Lille-Kortrijk-Tournai en Valenciennes opnieuw het centrum voor de nieuwste internationale theater- en danscreaties.

In 11 Vlaamse, Waalse en Franse steden toont NEXT 36 producties van internationale topkunstenaars en aanstormend talent, met nieuwe creaties van ondermeer CINDY VAN ACKER (CH), METTE INGVARTSEN (DK), WALID RAAD (VS/LB), YUVAL ROZMAN (IL), NICOLE BEUTLER (NL), AYELEN PAROLIN (AR/BE), JULIAN HETZEL (NL/DE), KRIS VERDONCK (BE), JORIS LACOSTE (FR), LISBETH GRUWEZ (BE), TATIANA FROLOVA (RU), GISELE VIENNE (FR), .... 

Programma online beschikbaar vanaf 20 september, tickets vanaf 3 oktober. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief of check de website en facebook voor updates. Welkom op deze 10e NEXT!

Nieuws archief