News

WELKOM OP NEXT 2017!

woensdag 20 september 2017

NEXT viert zijn tiende editie. Van 9 tot 25 november 2017 wordt de Eurometropool Lille-Kortrijk-Tournai en Valenciennes opnieuw het centrum voor de nieuwste internationale theater- en danscreaties.

In 11 Vlaamse, Waalse en Franse steden toont NEXT 36 producties van internationale topkunstenaars en aanstormend talent, met nieuwe creaties van ondermeer CINDY VAN ACKER (CH), METTE INGVARTSEN (DK), WALID RAAD (US/LB), MAPA TEATRO (CO), YUVAL ROZMAN (IL), NICOLE BEUTLER (NL), AYELEN PAROLIN (AR/BE), JULIAN HETZEL (NL/DE), KRIS VERDONCK (BE), JORIS LACOSTE (FR), LISBETH GRUWEZ (BE), TATIANA FROLOVA (RU), GISELE VIENNE (FR), ....

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief of check de website en facebook voor updates. Welkom op deze 10e NEXT!

 

Nieuws archief